Nízké náklady na pořízení a ještě nižší na provoz

okno, červená květina

Mobilheimy neboli mobilní domy jsou velice levnou a v dnešní době i snadno dostupnou variantou v bydlení. Ovšem neznamená to, že pokud vidíte nízkou cenu na pořízení, že by to znamenalo také nízkou kvalitu.

a. Název je odvozen samozřejmě od jejich hlavní největší výhody a tou je mobilita. Můžete jej totiž nechat kdykoliv a to kamkoliv převézt a přemístit. Je k tomu zapotřebí speciálních tahačů, ale je to možné a také pro firmy, které tyto služby zařizují zcela běžné.

U nás se těší čím dál tím větší oblibě až v posledních letech. Kdysi totiž tyto domy vypadaly spíše jako pojízdné karavany, než jako domy, ale postupem času se vyvíjely a jelikož dneska máme velice moderní dobu, tak se jí i tato obydlí snaží přizpůsobit a v našich podmínkách se právě mobilní domy vyvinuly v luxusní apartmány, které si lidé pořizují klidně i pro celoroční užívání https://www.top-mobilnidomy.cz/.

mističky, bílý polštář

b. Mobilheimy mají totiž mnoho různých způsobů využití. Stále je můžete běžně používat na rekreaci. Umístit se dají dobře na zahradu, louku, pole takže je můžete využívat sezóně jenom na jednu část v roce, když je hezky a jste na své zahradě, kde máte právě místo chatky tento malý a praktický domeček.
ü Ale mají i jiné využití. Někteří lidé jej využívají jako své soukromé pracovny nebo také místa, kde mají kanceláře. Pronájem kanceláře totiž bývá drahý a tak pokud máte kousek volného místa a prostoru, můžete v tomto soukromém obydlí klidně pracovat.

Poslední z mnoha dalších možností je celoroční užívání

Dnešní doba přináší mnohé změny a také zákazníky, kteří si právě tyto domy chtějí pořídit na celoroční užívání, proto také existují mobilní domy, které si můžete nechat postavit takzvaně na klíč, což je opravdu luxusní záležitost. Váš dům je zcela nový a opravdu krásný, máte zaručenou vysokou kvalitu a také nadstandard. Nové prostředí, čistá a luxusní koupelna se vším co potřebujete, vanu, sprchový kout, záchod a umyvadlo. Moderně zařízené pokoje a všechno potřebné pro bydlení. Tyto domy se také dají kolaudovat a můžete dostat číslo popisné.

Bydlení ve vlastním má něco do sebe!

Jste pány a majiteli zároveň. Můžete si na soukromém pozemku a ve svém vlastnictví dělat, co budete chtít. Navíc tyto domy jsou většinou nízkoenergetické, takže je jejich provoz velice levný a to i v zimě, protože jsou zateplené speciální pěnou.

šedobílý obývák